19 Iulie 2022

Nou parteneriat pe piața de retail: lanțul de magazine PENNY se listează în aplicația Bringo



Într-o perioadă în care competiția pe zona de comenzi online de produse alimentare devine tot mai acerbă, aplicația Bringo și retailerul PENNY lansează un nou parteneriat.

"Căutăm parteneriatele în lumea online, pentru a fi mai aproape de comportamentul actual al clienților, dar și soluții pentru a fi mai aproape de români, în cât mai multe orașe din țară.”, a declarat Daniel Gross, CEO PENNY România.

Într-o primă etapă, consumatorii care vor comanda prin Bringo în zona București – Ilfov, Constanța, Mangalia, Năvodari și Mamaia vor putea accesa magazinele PENNY incluse în aplicație, pentru ca ulterior numărul de magazine PENNY incluse în platforma Bringo să crească treptat.

"Suntem bucuroși de noul parteneriat construit alături de PENNY, fiind un pas natural pe care îl facem (...) într-o piață dinamică, în dezvoltare”, a declarat și Ioana Ilie-Dobre, CEO Bringo România.

Prin Bringo, utilizatorii vor avea la dispoziție întreaga gamă de produse existentă și în magazinele fizice PENNY, de la alimente și băuturi, până la jucării și produse pentru bebeluși, îngrijire personală sau casă și grădină.



Citeste si