28 Martie 2023

DNA, în vizită la magazinele din aeroport: reacția Aeroporturi București



Compania Națională Aeroporturi București reacționează ca urmare a perchezițiilor efectuate de către DNA la Aeroportul Otopeni, ce vizează magazinele duty-free și restaurantele.

Procurorii DNA au deschis un dosar legat de activitățile comerciale de la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni și au dus marți la audieri mai multe persoane, au declarat pentru G4Media surse judiciare. Procurorii au făcut percheziții marți dimineață. Compania Națională Aeroporturi București a reacționat în urma informațiilor publicate în presă.

„Compania Națională Aeroporturi București a luat act din informațiile prezentate public despre desfășurarea unei anchete a Direcției Naționale Anticorupție în legătură cu activitatea unor operatori privați care își desfășoară activitatea comercială pe Aeroportului Internațional Henri Coandă. Până în prezent, procurorii DNA nu au notificat conducerea Aeroportului și nu au solicitat date sau documente de la nivelul Companiei. Reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București vor acorda autorităților judiciare tot sprijinul necesar, în baza eventualelor solicitări primite”, se arată în reacția Compania Națională Aeroporturi București.

-știre în curs de actualizare-



Citeste si