3 Octombrie 2007

Coldwell Banker Commercial, partenerul exclusiv ONCOR

Coldwell Banker Commercial este partenerul exclusiv pentru Romania al ONCOR International, una dintre cele mai mari retele de companii indepedente, specializate pe segmentul comercial al pietei imobiliare.

Subsidiara a corporatiei Realogy, ONCOR a adunat pana la acest moment 53 de firme partenere, implicate in peste 14.750 de tranzactii anual. Afiliatii ONCOR se remarca printr-un standard ridicat de profesionalism, precum si prin tranzactii imobiliare semnificative.

Spre exemplu, US Equities Realty, unul dintre partenerii americani ai ONCOR, a fost desemnat in primavara acestui an agentul exclusiv al celebrei cladiri Sears Tower. Centrul de afaceri, cu o suprafata ce depaseste 350.000 mp, este un punct de reper al orasului Chicago. Totodata, NB Real Estate, un alt partener ONCOR din Marea Britanie, a ocupat locul 27 in clasamentul intocmit de Sunday Times anul acesta: „Cele mai bune 100 de companii pentru care sa lucrezi”.

Printre clientii ONCOR se numara: ABN AMRO Bank, American Express, British Airways, Citibank, Coca-Cola, Dow Chemical, GAP, GE Capital, General Mills, L’Oreal, Mastercard International, McDonald’s, Merril Lynch, Nike, Nestle, Nokia, Phillip Morris, Procter & Gamble, Prudential Corporation, UPS, sau Warner Bros. Veniturile anuale medii ale companiei ajung la 670 de milioane USD.

“ Apartenenta la ONCOR ne va ajuta sa accesam know-how-ul international al unor companii din piete deja mature, ceea ce sa va traduce intr-un nivel crescut al calitatii fata de clientii Coldwell Banker Commercial din Romania. Parteneriatul cu ONCOR a fost un pas necesar in dezvoltarea agentiei pentru castigarea unei cote de piata semnificative pe segmentul „corporate.”, a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Commercial Romania.



Citeste si