6 Decembrie 2007

G'market ajunge la o cota de 7 magazine in Romania

Gimrom Holding va inaugura saptamana viitoare la Bacau al saptelea magazin al retelei pe care o opereaza in Romania, in urma unei investitii aferente de aproximativ 3,5 milioane euro.

Suprafata totala a complexului ce va fi deschis pe 11 decembrie in Bacau este de 4.600 metri patrati, incluzand magazinul, depozitul si spatiile de inchiriere. Spatiul de vanzare se intinde pe o suprafata de 1.500 metri patrati (cu exceptia spatiului de depozitare) si o parcare de 120 de locuri.

Magazinul G'market din Bacau va cuprinde 13.000 de articole din categoriile non food, dry food, legume si fructe, mezeluri, carne, produse de panificatie, textile, detergenti si cosmetice. Magazinul va beneficia si de o banca si o zona de cafeteria.

In afara de Bacau, Gimrom Holding mai detine alte sase magazine G’market, in locatii precum Plaza Romania, Bucuresti Mall, Colentina, Iulius Mall Iasi si Hala Centrala Iasi si un magazin in Focsani inaugurat luna trevuta.

Compania estimeaza vanzari de aproximativ 62 milioane euro si 5,5 milioane de clienti pana la sfarsitul anului, adaugand si cele doua magazine din Focsani si Bacau. G’market are in prezent aproximativ 155.000 de utilizatori de card G’market, iar aproape 75% din vanzari provin din utilizarea cardului la cumparaturi.



Citeste si