20 Februarie 2008

The Office se francizeaza si vizeaza afaceri de 750.000 euro in 2008

Lantul de cluburi The Office va deschide anul acesta, la Iasi, prima unitate a brandului operata in sistem de franciza si estimeaza sa atinga in 2008 o cifra de afaceri de 750.000 euro, nivel asemanator celui raportat in 2007, informeaza NewsIn.

Brandul The Office este o marca independenta, fiind detinuta de oamenii de afaceri Pepe Berciu si Ion Biris. Cluburile The Office sunt prezente in Bucuresti, Predeal si Mamaia, iar din 2008 la Iasi, in urma incheierii unui contract de franciza.

"Exista o serie de elemente comune celor trei cluburi din Bucuresti, Predeal si Mamaia, care vor fi preluate si in franciza de la Iasi cum ar fi decorul, genul de muzica ascultat, produsele oferite. Conceptul The Office nu are o norma in ceea ce priveste suprafata sau zona de amplasare. La Iasi proprietarul va investi aproximativ 400.000 euro pentru a respecta normele impuse prin contractul de franciza", au explicat reprezentantii The Office caracteristicile brandului.

Oficialii companiei nu intentioneaza sa deschida momentan alte unitati in tara, ci se vor concentra pe dezvoltarea celor existente.



Citeste si