18 Iunie 2008

Trident va deschide, pana la sfarsitul lui 2009, inca un hypermarket in tara

Lantul de hypermaketuri cu capital integral romanesc, Trident, va inaugura la sfarsitul acestui an noul magazin din Sibiu, a anuntat retailerul roman, care mai are in plan deschidera a doua supermarketuri, insa nu precizeaza data si locatiile deschiderilor.

Trident Hypermarket Sibiu va fi inaugurat in noiembrie-decembrie 2008, iar suprafata totala a constructiei se desfasoara pe 21.000 mp. Supafata hypermarketului va fi de 8.500 mp, iar galeria comerciala (parter si mezanin) va avea 5.500 mp.

De asemenea, noul centru comercial va avea 600 de locuri de parcare, din care 250 in parcarea subterana, precum si 2.000 mp spatii de birouri.

Pentru anul in curs Trident are in plan, incepand cu luna august, deschiderea unui depozit propriu de legume-fructe care va deservi atat magazinelor retelei Trident cat si pe cele ale partenerilor. Depozitul va avea o suprafata de 4.000 mp.

De asemenea, retailerul roman are in obiectiv deschiderea a doua supermarketuri si demararea retelei Trident Express.

Trident este cel mai mare lant de hypermarketuri cu capital integral romanesc, cu magazine in Medias, Deva, Sfantu Gheorghe, Sibiu si Alba Iulia. A fost infiintat in 2004 iar in momentul de fata are 850 de angajati.

Actionari Trident sunt Constantin si Alina Mateescu, iar in 2007 lantul de hypermarketuri a inregistrat o cifra de afaceri de peste 166 milioane lei.



Citeste si