5 Noiembrie 2008

TCE Curiero va dubla suprafatele de depozitare din Bucuresti si Brasov



TCE Curiero, divizia de transport si logistica a grupului RTC, va dubla anul viitor suprafata de depozitare a celor doua hub-uri centrale din Bucuresti si Brasov, la peste 8.000 metri patrati in total.

"Operam in prezent activitati logistice pe o suprafata cumulata de peste 3.600 metri patrata pentru ambele hub-uri centrale. Insa, in urmatorul an vom creste semnificativ aceasta suprafata si vom ajunge la cel putin 8.000 mp, care ne vor asigura o capacitate de depozitare superioara", a declarat directorul executiv al TCE Curiero, Sorin Sofian.

Cele doua centre vor fi dezvoltate si prin achizitia unor linii semiautomate de sortare a coletelor si de masurare a greutatii si volumului, urmand sa fie dotate, totodata, cu sisteme noi de transportoare de marfa.

TCE Curiero este rezultatul fuziunii dintre TCE Logistica, firma de transport si logistica din grupul RTC, si compania de curierat Curiero. Consiliul Concurentei a aprobat la sfarsitul lunii august preluarea Curiero de catre RTC si, implicit, preluarea societatilor controlate de aceasta, respectiv Curiero Express si Curiero Spedition.

Grupul RTC, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, cuprinde companii cu activitati in mai multe domenii, precum retail, distributie si productie de produse pentru birou, IT si dezvoltari imobiliare.



Citeste si