27 Iulie 2010

Real ramburseaza TVA la cumparaturi de peste 75 lei



Retailerul german Real Hypermarket, care opereaza pe piata romaneasca 25 de hipermarketuri, a anuntat ca incepand de saptamana aceasta va rambursa contravaloarea TVA, sub forma unui voucher, pentru cumparaturile de minim 75 de lei.

"Toti clientii Real Hypermarket persoane fizice, care efectueaza marti 27 iulie anul curent cumparaturi de minim 75 de lei pe un singur bon fiscal, primesc contravaloarea TVA inscris pe bonul fiscal sub forma de voucher cu valoare fixa", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Voucherul poate fi utilizat in perioada 1-15 august anul acesta ca modalitate de plata in magazinul Real in care a fost emis. Oficialii companiei au mai precizat ca in cadrul acestei promotii nu vor fi acordate vouchere pentru bonurile cu o valoare mai mare de 5.000 de lei sau care contin produse din tutun ori bauturi alcoolice marcate cu banderole de securizare.

Special pentru aceasta promotie, toate magazinele Real din intreaga tara isi vor prelungi programul pana la ora 24.00, exceptie facand unitatile cu orar non-stop.



Citeste si