22 Aprilie 2011

Ce ii reproseaza Boc lui Udrea



Premierul Emil Boc i-a reprosat ministrului Elena Udrea faptul ca sunt intarziate lucrarile la un drum judetean din Constanta, intreband-o cine plateste finantarea si spunandu-i: "ministerul sa ii cheme rapid pe cei autorizati ca, daca tot negociati, turistii vor sta mereu in ambuteiaje".

Emil Boc s-a aflat, alaturi de ministrul Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea si de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in judetul Constanta, unde a inspectat stadiul lucrarilor la autostrada Medgidia - Constanta si la un drum judetean care se intersecteaza cu aceasta, anunta Mediafax.

Premierul a intrebat-o pe Elena Udrea cine plateste finantarea lucrarilor de reabilitare a drumului judetean, iar aceasta i-a raspuns ca Ministerul Dezvoltarii.

"Pai atunci ministerul sa-i cheme foarte rapid pe toti cei autorizati, sa decida si sa implementeze. Ca daca stati sa negociati tot timpul, nu veti face niciodata, iar turistii vor sta intotdeauna in ambuteiaje si in aglomerari", a spus premierul.

Premierul Emil Boc i-a reprosat apoi vicepresedintelui Consiliului Judetean Constanta, Cristian Darie, ca nu a scris pe panouri cine a platit pentru reabilitarea drumurilor.



Citeste si