19 Mai 2011

Au fost selectati consultantii pentru investitiile finantate de UE in marile intreprinderi



Ministerul Economiei a selectat consultanti care vor evalua cererile de finantare a proiectelor de investitii in intreprinderi mari, derulate in baza Programului Operational Sectorial (POS) prin care sunt atrase fonduri de la Uniunea Europeana, scrie Mediafax.

Pentru furnizarea acestor servicii a fost selectat consortiul Bostina&Associates Financial Consulting, casa de avocatura Bostina si Asociatii si FINAS Consulting SRL.

"Obiectivul este de a asigura sprijinul de specialitate necesar eficientizarii procesului de evaluarea proiectelor finantate in cadrul POS CCE, contribuind astfel la implementarea si absorbtia eficace, eficienta si transparenta a fondurilor alocate prin acest program", a declarat Mihaela Stanescu, director general Bostina&Associates Financial Consulting.

Obiectivul general al acestui program este cresterea productivitatii intreprinderilor romanesti, cu reducerea decalajelor fata de nivelul de productivitate la nivelul Uniunii Europene, astfel incat Romania sa atinga, pana in anul 2015, un nivel de aproximativ 55% din valoarea medie a productivitatii din UE.



Citeste si