19 Octombrie 2011

Agenda de business a zilei: Ce trebuie sa stii ca se intampla astazi



Ramaneti pe Wall-Street.ro pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente economice ale zilei

OTP Asset Management

Oficialii OTP Asset Management vor discura despre cum pot fi obligatiunile accesibile tuturor investitorilor, recenta urcare a diviziei de brokeraj in topul intermediarilor de pe Bursa, precum si despre planurile de viitor ale companiei.

La eveniment vor participa Catalin Iancu - CEO OTP Asset Management, Daniela Stefu - DCEO OTP Asset Management, Dan Popovici - Director Investitii OTP Asset Management, Radu Petrea - Director Trezorerie OTP Bank si Silviu Enache - Director Piete de Capital OTP Bank.


Impactul modificarii Codului Civil asupra asigurarilor

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR) organizeaza un seminar cu tema: „Impactul modificarii Codului Civil asupra asigurarilor”.

Noul Cod Civil contine reglementari cu privire la contractul de asigurare in general si la diverse tipuri de asigurare, cu privire la coasigurare, reasigurare si retrocesiune.

In cadrul seminarului organizat de UNSICAR se vor dezbate aspecte punctuale legate de impactul noului Cod Civil asupra contractelor de asigurare, contractelor de mandat, de intermediere si de comision, incheiate dupa data de 1 octombrie 2011.



Citeste si