7 August 2012

Ministrii propusi de Ponta: Interne - Mircea Dusa, Administratie - Radu Stroe, Afaceri Externe - Titus Corlatean, Relatia cu Parlamentul - Dan Sova, Justitie - Mona Pivniceru



Premierul Victor Ponta a anuntat ca i-a propus ca ministri pe Mircea Dusa la Ministerul de Interne, pe Radu Stroe ca ministru delegat pentru Administratie Publica, pe Titus Corlatean la Ministerul de Externe, pe Dan Sova pentru Relatia cu Parlamentul si pe judecatorul Mona Pivniceru la Justitie, relateaza Mediafax.

El a precizat ca propunerile au fost accepate de catre presedintele interimar Crin Antonescu, iar ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministrii ar putea fi organizata luni seara.

Premierul Ponta a mai declarat ca spera ca Andrei Marga, retras de la conducerea Ministerului de Externe, sa accepte noile atributii care ii vor fi acordate, fara sa precizeze care sunt acestea.

"Ministrul Afacerilor Externe, domnul Marga, este o personalitate pe care o apreciez extrem de mult si care cred ca in continuare va reprezenta Romania numai in cel mai bun mod posibil in functiile pe care imi doresc sa le accepte in perioada imediat urmatoare", a spus Ponta.



Citeste si