6 Noiembrie 2012

Ce declaratii trebuie sa depui si ce ai de platit la stat in noiembrie



7, 12, 15 si 26 noiembrie sunt termenele pana la care contribuabilii trebuie sa depuna in aceasta luna diverse declaratii si formulare la Fisc, dar si sa efectueze o serie de plati. AvocatNet.ro va prezinta calendarul obligatiilor fiscale pentru luna noiembrie, asa cum este prezentat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pe pagina sa de internet.

Pana la 7 noiembrie, contribuabilii trebuie sa depuna declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA, care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, formular 092.

Formularul depune de catre persoanele juridice si persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere care au efectuat achizitii intracomunitare de bunuri si sunt obligate sa-si modifice perioada fiscala devenind platitori de TVA lunar.

10 noiembrie este termenul limita pentru:
Declaratia de inregistrare fiscala/de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, formular 010.

Citeste ce trebuie sa mai faci luna aceasta pe AvocatNet.ro.



Citeste si