19 Iunie 2013

Un director din ANAF preia sefia Vamii



Romeo-Florin Nicolae, director general adjunct la Directia Generala de Informatii Fiscale din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), a fost numit la conducerea Autoritatii Nationale a Vamilor, prin decizie a premierului Victor Ponta, scrie Mediafax.

El a lucrat ca si consilier la Directia Generala ANAF de Coordonare Inspectie Fiscala, iar ulterior a fost avansat in postul de director general adjunct.

In urma cu patru zile, Dorel Fronea a fost retras, la cerere, de la conducerea Autoritatii Nationale a Vamilor, dupa aproximativ un an de la numire, tot prin decizie a premierului Victor Ponta.

El a fost numit la conducerea Vamii in luna mai a anului trecut, dupa ce a lucrat ca director executiv la Directia Regionala Vamala Bucuresti si consilier al directorului Serviciului Vamal din Republica Moldova.

Astfel, Dorel Fronea a condus Directia Regionale Vamale Bucuresti in intervalul septembrie 2005- septembrie 2007, ulterior fiind numit secretar general la Ministerul Justitiei, ca urmare a rezultatului obtinut de acesta la concursul desfasurat pentru ocuparea functiei.



Citeste si