29 Noiembrie 2013

Cine este omul de afaceri roman care vrea sa aduca in China ce are Romania mai bun



Omul de afaceri roman Hu Dayan viseaza sa aduca in China ce are Romania mai bun, iar afacerile sale pe piata chineza au ajuns la 100 milioane yuani (aproximativ 12 milioane euro), potrivit postului national de televiziune CCTV, citat de Mediafax.

Antreprenorii si studentii romani profita in numar tot mai mare de oportunitatile oferite de economia in continua crestere a Chinei. Ei spera ca tot mai multi romani vor merge in China pentru afaceri si schimburi culturale.

Omul de afaceri roman de origine chineza Hu Dayan viseaza sa aduca in China, tara sa natala, ce are Romania mai bun de oferit, noteaza CCTV.

"China are un potential urias de business, in special cand vine vorba de resursele naturale ale Romaniei. Ma bucur enorm sa vand aici (in China - n.r.) cea mai buna apa si alte produse", a declarat Hu pentru CCTV.

Astfel, la numai doi ani dupa ce si-a deschis afacerea in China, Hu spune ca a ajuns la vanzari anuale de 100 milioane yuani (aproximativ 12 milioane euro).

El anticipeaza ca afacerile vor inflori pe masura ce Romania si China isi vor cimenta relatiile economice si culturale.

Hu Dayan a locuit in Romania timp de 20 de ani si a revenit in China in speranta ca va reusi sa profite de reformele economice, noteaza CCTV. El spera ca mai multi romani vor putea beneficia de aceste oportunitati.



Citeste si