4 August 2006

Postul de director general adjunct la SAPARD a fost ocupat

Mircea Nastase a castigat concursul pentru ocuparea postului de director general adjunct al departamentului "Comunicare organizationala " din cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit(APDRP), au declarat pentru NewsIn, surse din cadrul MAPDR.

Concursul pentru ocuparea postului de director adjunct din cadul agentiei a avut loc miercuri si pentru ocuparea acestei functii au existat doi candidatis Mihaela Luca, membru al Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Mircea Nastase, conferentiar doctor in cadrul Academiei de Studii Economice.

Postul de director adjuct a fost scos la concurs dupa organizarea unui nou departament in cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit(APDRP), anume departamentul "Comunicare organizationala".

Dupa desfasurarea concursului pentru director adjunct, repectiv dupa afisarea rezultatelor, se va relua procedeul de depunere a dosarelor pentru postul de director general al agentiei dupa demiterea lui Samoila Szabo.

"Deoarece nu s-a inscris nimeni pentru concursul de director general, se va relua procedeul de depunere a dosarelor, imediat dupa finalizarea examenului pentru director adjunct", a declarat, recent, pentru NewsIn, secretarul general al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale(MAPDR), Sorin Chelmu.



Citeste si