25 Decembrie 2014

Guvernul, darnic de Craciun: 12 mil. lei pentru culte si vila cu piscina pentru Ministerul Muncii



Guvernul a suplimentat cu 12, 3 milioane lei Bugetul Secretariatului General al Guvernului, din Fondul de rezerva, banii urmand sa fie directionati catre Secretariatul General pentru Culte. In plus, Guvernul a transferat o vila din Snagov, in suprafata de peste 600 metri patrati si dotata cu piscina, catre Ministerul Muncii.

Alocarea banilor pentru sustinerea activitatii cultelor a fost decisa in sedinta de marti a Guvernului. Pe parcursul acestui an, Guvernul a alocat din Fondul de rezerva mai multe milioane de lei pentru manastiri, catedrale si centre eparhiale, conform Mediafax.

Vila care va fi transferata Ministerului Muncii apartine regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), urmand sa fie folosita pentru "activitati specifice in domeniul persoanelor cu dizabilitati".

Transferul vilei de la RA-APPS la Ministerul Muncii, pentru Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Dizabilitati, a fost avizat in sedinta de marti a Guvernului.

Vila se afla in vecinatatea lacului Snagov si are un teren aferent de peste 25.364 metri patrati, estimat la 2,7 milioane lei in documentele contabile. Tot in documentele contabile, vila are indicata o valoare de 597.041 lei, la care se adauga investitii de 1,79 milioane lei.



Citeste si