22 Aprilie 2015

Alina Fugaciu, Mercure: Simtim ca vin noi investitori in Romania, pentru straini suntem inca o destinatie sexy



Hotelurile din Romania, in special din Bucuresti, vor avea tot mai mult de castigat. Si asta pentru ca vin noi investitori in Romania, care vor asigura clienti pentru hoteluri, in ce priveste turismul de business, sustine Alina Fugaciu, directorul general al Mercure Bucharest City Center, cel mai nou hotel din Bucuresti.

"Pentru straini suntem inca o destinatie sexy, o destinatie inca de descoperit. Ma refer atat la turism, cat si la partea de business. Simtim ca vin noi societati in Romania, chiar si pentru prospectare. Noi consideram ca exista interes din partea investitorilor in Bucuresti. M-am asigurat impreuna cu echipa de semnarea unor contracte strategice care sa acopere perioadele de low season, vara, cu grupuri turistice", a declarat Alina Fugaciu, la emisiunea WALL STREET 360. Din ce tari vin turistii, aflati in continuare din interviul cu directorul hotelului.

Primul hotel Mercure (4 stele) din Romania a fost deschis in noiembrie 2014, in apropierea Ateneului Roman. Hotelul are 114 camere si gazduieste un restaurant, trei sali de conferinta, un business corner si un centru de fitness.

Mercure face parte din lantul hotelier Accor, care mai detine in Romania unitatile Novotel, Pullaman si Ibis (4 hoteluri).



Citeste si