29 Iulie 2015

Victor Ponta: It's about economy, nu mai zic continuarea ca sa nu se simta jignit cineva



Victor Ponta a declarat ca apreciaza decizia coalitiei de guvernare privind convocarea unei sesiuni extraordinare pe tema Codului Fiscal, la sfarsitul lunii august, si a ironizat Opozitia, care nu intelege ca este vorba despre economie si nu despre dispute politice, conform Mediafax.

"Apreciez decizia coalitiei de guvernare ca la sfarsitul lunii august sa avem la Parlament sesiune extraordinara pe tema Codului Fiscal, cred ca avand Codul Fiscal la 1 septembrie aprobat si promulgat, evident de presedinte, este cel mai important semn de stabilitate si predictibilitate pentru economia din Romania", subliniind totodata ca acest lucru inseamna ca "si in 2016, 2017, 2018 avem locuri de munca, avem dezvoltare economica si daca economia merge...restul nu mai conteaza".

In context, premierul a atacat Opozitia: "It's about economy, nu mai zic continuarea ca sa nu se simta jignit cineva din opozitie. Daca merge economia si daca avem locuri de munca si daca combatem evaziunea fiscala, restul scandalurilor politice sunt absolut secundare".



Citeste si