28 Ianuarie 2009

Aprobarea bugetului pe 2009 ar putea fi amanata pentru saptamana viitoare

Discutiile despre bugetul pe 2009 in guvern si, implicit, aprobarea lui ar putea fi amanate pentru saptamana viitoare, deoarece nu s-au finalizat inca negocierile cu sindicalistii, a spus, miercuri, liderul Federatiei Sanitas, Marius Petcu, dupa intalnirea cu ministrul Ion Bazac.
La fel sustine liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, Aurel Cornea. "Din cate stiu, in sedinta de guvern de maine (n.r. - joi), nu vor putea prezenta decat o schita de buget si nicidecum un proiect care sa poata fi aprobat si apoi inaintat parlamentului. Pana acum, nu ne-au fost prezentate amanunte despre ce va contine bugetul, cat va primi fiecare minister, daca si care vor fi majorarile salariale. Vrem sa-i cerem premierului cifre clare si procente din buget. Pana acum, am negociat numai vorbe", a declarat, citat de NewsIn, Cornea.

Premierul Emil Boc si ministrul de Finante, Gheorghe Pogea, vor avea, miercuri, de la ora 13, o ultima discutie cu reprezentantii sindicatelor, pentru stabilirea bugetului pe 2009 si, implicit, a eventualelor majorarilor salariale.



Citeste si