18 August 2009

Agentia de Sanatate Publica a MTI ramane fara 200 de posturi



Din cele 627 de posturi ce urmeaza a fi reduse la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI), circa 200 provin de la Agentia de Sanatate Publica a MTI, a declarat ministrul de resort, Radu Berceanu.
"Ministerul Transporturilor are un sistem de sanatate publica special, ca si cei de la armata s.a.m.d. Agentia de Sanatate Publica a MTI are 260 de persoane si o luna de zile m-am caznit sa aflu cam la ce folosesc astea 260 de persoane. Noi avem niste spitale. Sunt cele 16 spitale ale CFR, unde lucreaza doctorii respectivi, care isi fac treaba. De ce mai am nevoie de alte 260 de persoane pe deasupra?

Drept urmare, vreo 200 si ceva din aceste posturi o sa dispara si vor ramane 30-40 de persoane care vor intra in minister in directia de sanatate care o avem deja si care la ora actuala are vreo 15 persoane", a spus Berceanu, citat de NewsIn.

Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat miercuri, dupa sedinta de Guvern, ca se vor restructura un numar de sapte agentii, societati si companii din subordinea ministerului, iar 627 de posturi vor fi reduse.



Citeste si