16 Decembrie 2009

Berceanu explica de ce l-a demis pe directorul Aeroportului din Timisoara



Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat astazi ca a decis inlocuirea directorului de la Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara dupa ce a primit mai multe plangeri legate de activitatea aeroportului si pentru ca se impunea "un nou gospodar", transmite NewsIn.
"Cateodata mai schimb persoane, cu persoane mult mai bune decat cele dinainte”, a declarat ministrul Radu Berceanu, intrebat care sunt motivele care l-au determinat sa-l demita pe directorul Aerportului din Timisoara, Dan Idolu, in ziua imediat urmatoare turului II al alegerilor.

„Am avut mai multe plangeri legate de activitatea de aici. Sigur, ca de obicei, unele au fost mai intemeiate, altele mai putin intemeiate. Au fost analizate cele intemeiate si cred ca, la un moment dat, o schimbare si un nou gospodar se impun. Nu vreau sa avansez astfel de lucruri (n.r, ce fel de plangeri a primit), insa noul director va prelua activitatea, vom avea niste rapoarte”, a declarat ministrul Radu Berceanu.

Dan Idolu a fost demis de la conducerea Aeroportului din Timisoara in 7 decembrie. In locul lui a fost numit Alexandru Chirila, care pana atunci a ocupat postul de consilier al presedintelui CJ Timis, Constantin Ostaficiuc (PD-L) si subprefect de Timis. Idolu a fost director la Aeroportul Timisoara din 2001.

Radu Berceanu a sosit astazi n Timisoara, pentru a inaugura DN 6 Timisoara-Lugoj.



Citeste si