14 Ianuarie 2010

Parlamentarii au votat toate articolele proiectului de buget. Urmeaza anexele pe ministere



Parlamentarii au votat toate articolele din proiectul Legii bugetului de stat pe 2010, la final parlamentarii PSD cerand sa se revina asupra articolului 4, dar Roberta Anastase a spus ca a fost dat deja un vot pe acest articol inainte ca social-democratii sa se intoarca din pauza de consultari.
Intr-o ora, parlamentarii au reusit sa voteze articolele din buget, de la 16 pana la 29, inclusiv articolele amanate marti, 4 si 5, pentru modificarea amendamentelor in Comisiile de buget, scrie NewsIn.

Doar cateva dintre amendamentele admise in Comisiile de buget-finante au trecut de votul plenului.

In momentul in care presedintele de sedinta, Roberta Anastase, a dispus trecerea la anexele care contin bugetele ordonatorilor de credite, viceliderul PSD Aura Vasile a cerut sa se reia punctul 4, asa cum s-a decis la inceputul sedintei de astazi.

Social-democratul Anghel Stanciu a contestat faptul ca s-ar fi intrebat daca sustine cineva amendamentele respinse la articolul 4, cerand stenograma sedintei si o pauza pentru a o consulta, iar Roberta Anastase i-a replicat ca dezbaterea pe articolul 4 s-a incheiat inainte ca social-democratii sa se intoarca din pauza.



Citeste si