30 August 2010

Top Prima Pagina: Cele mai importante subiecte din ziare



Citeste principalele subiecte din ziarele de luni.

Gandul

Gadul ne spune pe prima pagina Cum va arata Terra, locul de la mare unde vom merge si cand ploua. Ultima solutie pentru atragerea strainilor pe litoral: statiunea pe care o fac ei.

Cinci complexuri de tip "resort" vor fi construite pe malul Marii Negre, in viitoarea statiune Terra, din dreptul comunei 23 August. Aparitia noii statiuni este menita sa atraga zeci de mii de turisti straini anual, in special nemti si austrieci: regimul va fi all-inclusive iar investitorii vor fi straini.


Adevarul

Adevarul pune pe prima pagina articolul Fondul Proprietatea: raiul speculatorilor, iadul proprietarilor.

Rubrica „Dosar“ din aceasta saptamana va propune o radiografie asupra Fondului Proprietatea, institutia care si-a propus sa rezolve intr-o maniera moderna restituirea proprietatilor confiscate de comunisti.


Curierul National

Cum ne luptam cu Fiscul ne spune Curierul National.

Contribuabilii pot beneficia de masuri reparatorii atunci cand se simt lezati in drepturile lor.

Aveti mare grija cum formulati contestatia si unde o depuneti. In ultimul timp, judecatorii au inceput sa dea dreptate contribuabililor, insa autoritatile fiscale nu mai au bani sa plateasca prejudiciile.


Romania Libera

De ce vin strainii sa dea cu sapa in Romania scrie Romania Libera pe prima pagina.

Din ce in ce mai multi straini vin in satele romanesti pentru vacante active: turistii muncesc cot la cot cu gazdele lor, primind in schimb casa si masa.

Francezi, germani sau americani renunta la confortul hotelurilor ca sa experimenteze un alt stil de viata, dar si pentru "a gasi suflet".





Citeste si