23 Noiembrie 2010

Agenda de business a zilei: Ce trebuie sa stii ca se intampla astazi



Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.

AutoRomania 2010

Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) organizeaza AutoRomania 2010.

Principalele teme ale conferintei sunt masurile guvernamentale de stimulare a industriei auto, planurile de dezvoltare si achizitii ale celor mai mari companii de pe piata sau parteneriatele durabile dintre furnizori si producatori.

Premiera in Europa: Lansarea Muzeului Deseurilor

Centrul de Excelenta pentru Dezvoltare Durabila lanseaza, in cadrul unui eveniment organizat in centrul comercial AFI Palace din zona Cotroceni a Bucurestiului, Muzeul Deseurilor.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 14.00, la etajul 1 din AFI Palace, deasupra magazinului Real Hypermarket. Ministrul Mediului, Laszlo Borbely (foto), a confirmat prezenta la eveniment.



Ozone Homes

Dezvoltatorul australian South Pacific organizeaza o conferinta de presa pentru a prezenta noua tehnologie care sta la baza caselor construite ecologic, Ozone Homes.

“Avantajul acestor constuctii si a sistemelor de incalziere este ca poti scadea cu 50-80% costurile lunare ale utilitatilor. In plus, preturile sunt mult mai mici fata de constructiile clasice. De exemplu, un apartament cu doua camere, gradina, parcare, acces la piscina si la locul de joaca are un pret de 47.900 euro cu TVA inclus”, spunea recent Andrew Prelea (foto), CEO al South Pacific.

Dezvoltatorul a decis sa mizeze pe vanzarea de case ecologice, considerand ca este o piata cu potential inca neexploatat, care se muleaza pe nevoile si posibilitatile de cumparare ale romanilor.

“Este ceea ce numim modelul Dacia: vom vinde case la preturi accesibile, adaptate la profilul cumparatorului roman”, afirma el.

Actiunile Daimler AG intra la tranzactionare pe ATS-ul BVB

Valerian Ionescu, sef departament tranzactii vanzari instrumente financiare tranzactionabile, Banca Comerciala Romana, deschide sedinta de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti.

Evenimentul marcheaza inregistrarea Bancii Comerciale Romane S.A. ca Market Maker pentru actiunile emise de Daimler A.G la BVB.

Astazi este prima zi de tranzactionare pe ATS la BVB pentru actiunile Daimler AG.

Vor lua cuvantul reprezentantii conducerilor Bancii Comerciale Romane si ai Bursei de Valori Bucuresti.


Solutii financiare de proximitate - taxe mai mici in Bulgaria

Danila, Petre & Asociatii organizeaza o conferinta de presa cu titlul "DPA - Solutii financiare de proximitate - taxe mai mici in Bulgaria".

Spekeri ai conferintei vor fi Aleksandar Lubomirov Simov - administratorul firmei din Bulgaria, Luminita Danila (foto) - Partner Danila, Petre & Asociatii (DPA), Cristian Petre - Partner DPA, Nicoleta Grama- Partner DPA, Adriana Diaconescu- Partner DPA Consultanta Fiscala si Doina Cainaru - Partner DPA Consultanta Fiscala.



Citeste si