2 Decembrie 2010

Agenda de business a zilei: Ce trebuie sa stii ca se intampla astazi



Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente economice ale zilei.

Synevo, parte a Medicover Holding, inaugureaza un laborator in apropiere de Bucuresti

Compania de servicii medicale de laborator, Synevo, inaugureaza astazi, un nou laborator, cel mai mare de acest gen din sud-estul Europei, in urma unei investitii de 10 milioane de euro.

In noul laborator lucreaza peste 120 de angajati si cuprinde echipamente de ultima ora. La inaugurare vor participa Jonas af Jochnick, presedinte Medicover Holding S.A., Fredrik Ragmark, group chief executive officer Medicover Holding si Philippe Ballero, chief operating officer Synevo International.

Synevo face parte din grupul Medicover Holding care include si Synevo International, detinut de omul de afaceri suedez Jonas af Jochnick. Reteaua de laboratoare Synevo este prezenta in Romania, Germania, Polonia si Ucraina.

In Romania, Synevo opereaza prin cele 13 laboratoare si 20 de puncte de recoltare proprii. In laboratoarele Synevo Romania se efectueaza anual peste 8 milioane de teste. Synevo are ca parteneri peste 100 de centre si laboratoare de analize medicale private.


Porsche Romania planteaza 22.000 de copacei langa Calarasi

Importatorul de masini Porsche Romania planteaza 22.000 de copacei in comuna Borcea, judetul Calarasi, pentru fiecare masina vanduta anul acesta.

Gica Popescu deschide bazarul din Rahova

Fostul fotbalist Gica Popescu deschide astazi centrul comercial Doldora Bazaar, amplasat in apropiere de Piata Rahova, dupa o investitie de circa 10 milioane de euro. Proiectul era programat pentru inaugurare in luna octombrie.

Doldora Bazaar are o suprafata de 7.000 mp inchiriabili si va gazdui circa 500 de magazine, traficul zilnic fiind estimat la 7.000-8.000 de vizitatori.


Inaugurarea Petrom City

Petrom, cea mai mare companie romaneasca, inaugureaza astazi noul sediu, amplasat in zona Straulesti.

Petrom City reprezinta o investitie de 130 milioane de euro, cea mai mare parte a angajatilor urmand sa renunte la sediul din zona Aviatorilor si sa lucreze in Straulesti.



Citeste si