15 Februarie 2011

Agenda de business a zilei: Ce trebuie sa stii ca se intampla astazi



Ramaneti pe Wall-Street.ro pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.

Bursa de Valori Bucuresti - Alternativa de Finantare pentru Companiile Romanesti

Bursa de Valori Bucuresti, in parteneriat cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri si doingbusiness.ro organizeaza conferinta "Bursa de Valori Bucuresti - Alternativa de Finantare pentru Companiile Romanesti".

Evenimentul se adreseaza atat companiilor care sunt listate pe Piata RASDAQ, una din Pietele administrate de Bursa de Valori Bucuresti (BVB), care vor sa acceseze mai multe resurse de pe piata de capital, sa devina mai vizibile si sa isi dezvolte afacerea prin promovarea pe Piata Reglementata a BVB, cat si companiilor care nu sunt listate inca pe piata bursiera, IMM-uri, dar doresc sa cunoasca informatii despre acest tip de finantare.

Subiectele principale care vor fi abordate in cadrul conferintei au in vedere avantajele finantarii prin piata bursiera, ale listarii la BVB, costurile comparativ cu alte metode de finantare, solutii de finantare adaptate in functie de marimea companiei si de vechimea acesteia pe piata.



Conferinta Mediafax despre dezvoltarea IMM-urilor

Agentia Mediafax organizeaza evenimentul Mediafax Talks about SMEs, cu tema „Strategii de dezvoltare a IMM-urilor”.

Cei care vor participa la conferinta sunt:

Andreea Vass - consilier de stat in aparatul propriu de lucru al premierului
Peter Barta - director executiv, Fundatia Post-Privatizare
Aurel Saramet – presedinte, FNGCIMM
Ioan Hidegcuti - presedinte directorat, Fondul Roman de Contragarantare
Dragos Pislaru - Manager General, GEA Strategy & Consulting
Radu Manea – Director Divizie Fleet Management, Porsche Finance Group Romania
Gabriel Biris – Partener, Biris Goran
Dan Barna – Managing Partner, Structural Consulting Group

Conferinta Consiliul Concurentei

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei va prezenta concluziile investigatiilor referitoare la abuzurile de pozitie dominanta savarsite de catre companiile Orange Romania si Vodafone Romania.



PwC dezbate importanta taxelor indirecte

PricewaterhouseCoopers organizeaza o conferinta pe tema: „Importanta taxelor indirecte pentru o economie in criza - ce pot face companiile pentru eficientizarea afacerii?”.

Evenimentul este organizat alaturi de experti ai Ministerului de Finante Publice, cat si consultanti de specialitate din cadrul PricewaterhouseCoopers si D&B David si Baias.

Colocviile juridice de la BNR

Banca Nationala a Romaniei organizeaza o dezbatere pe tema: "Detinerea temporara de actiuni/parti sociale de catre o institutie de credit ca forma de restructurare a unui agent economic".





Citeste si