1 Martie 2011

Noul Cod al Muncii naste proteste: Militarii au iesit in strada



Peste 10.000 de militari pensionari sau disponibilizati sunt asteptati astazi in Bucuresti, la un mars si miting de protest. Cadrele militare sunt nemultumite de recalcularea pensiilor si de noul Cod al Muncii, scrie 9AM.ro.

Potrivit jandarmilor, la protestul din Capitala organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate participa aproximativ 2.000 de persoane. Protestatarii s-au adunat in Piata Eroilor, in fata Academiei Militare, de unde la ora 11.00 au plecat in mars pe traseul Bulevardul Eroilor - strada Stirbei Voda - Calea Victoriei - strada Rosetti - Bulevardul Magheru - Piata Victoriei.

Marsul va fi urmat de un miting in Piata Victoriei, intre orele 13.30 si 16.00.

Circulatia in Capitala va fi restrictionata in timpul marsului pensionarilor militari, pe traseul pe care vor merge acestia, respectiv Bulevardul Eroilor, strada Stirbei Voda, Calea Victoriei, strada Rosetti, Bulevardul Magheru, Bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei, pe Soseaua Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, dar si pe strazile ce se intersecteaza cu traseul de deplasare al manifestantilor.

Si in Piata Victoriei va fi restrictionat traficul, in timpul mitingului pensionarilor militari.



Citeste si