31 Martie 2011

Astra a lansat un centru de instrumentare a dosarelor de dauna



Astra Asigurari, liderul pietei de asigurari din Romania, a lansat un centru de instrumentare a dosarelor de dauna pe relatia asigurator - service, de la deschiderea dosarelor pana la finalizarea lucrarii de reparatie a vehiculului.

"Prin deschiderea Biroului de Programare a Reparatiilor se va realiza o monitorizare a modului in care se desfasoara colaborarea cu service-urile partenere, iar fraudele si tentativele de frauda vor fi reduse. Fiecare service fiind evaluat tehnic inainte de a intra in acest program”, se arata in comunicatul companiei.

Potrivit companiei, clientii vor fi programati pentru reparatia vehiculelor la service-urile partenere prin intermediul unei platforme informatice, acestia avand informatii despre inceputul si sfarsitului reparatiei. De asemenea, isi pot alege service-urile in functie de zona de interes sau de zona in care locuiesc si pot verifica modul in care se desfasoara reparatia vehiculului.

Astra Asigurari, liderul pietei romanesti de profil, a incheiat anul trecut cu un volum al primelor brute subscrise totale in valoare de 1,11 miliarde de lei, in crestere cu 37% fata de anul precedent.



Citeste si