24 Mai 2011

BT introduce puncte bonus si rate fara dobanda pe cardurile de credit



Banca Transilvania a lansat un program de fidelizare pentru clientii cu carduri de credit emise de BT prin care ofera puncte de loialitate sau rate fara dobanda la plata cu cardul. Banca tinteste o cota de 15% pe piata cardurilor, sustine Gabriela Nistor, directorul executiv de retail din cadrul BT.

Banca Transilvania tinteste o cota de 15% pe piata cardurilor si sa ajunga la 2 milioane de carduri emise, explica Gabriela Nistor, directorul executiv de retail din cadrul Bancii Transilvania.

Banca a lansat programul Star BT, prin care clientii persoane fizice beneficiaza, pentru orice plata cu un card de credit BT, de puncte de loialitate care se acumuleaza, dar si de rate fara dobanda. Punctele de loialitate se acumuleaza pentru fiecare tranzactie efectuata de client, in tara sau in strainatate, cu unul dintre cardurile de credit emise de banca: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT - Rotary si Visa Platinum.

Valoarea unui punct este de 1 leu, iar punctele acumulate pot fi ulterior utilizate pentru plata cumparaturilor la comerciantii parteneri inscrisi in program.



Citeste si