21 Iulie 2011

BCR are cereri de refinantare in valoare de peste 25 mil. EURO



BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, prelungeste pana pe 12 august campania privind creditele de refinantare, oficialii bancii mentionand ca au inregistrat cereri de refinantate in valoare totala de peste 25 milioane de euro.

Creditele de refinantare de la BCR sunt destinate clientilor ce doresc sa isi refinanteze sau consolideze imprumuturile de la alte banci printr-un credit garantat cu ipoteca.

Valoarea medie a unui imprumut de refinantare solicitat de catre clienti se situeaza in jurul valorii de 30.000 de euro, sustin oficialii BCR.

In cadrul campaniei de refinantare, BCR acorda credite ipotecare sau de nevoi personale garantate cu ipoteca in euro sau lei, de pana la 85% din valoarea imobilului adus in garantie. Totusi, euro ramane in continuare moneda de preferinta pentru creditele cu garantie reala, precizeaza reprezentantii bancii.

De asemenea, oficialii BCR sustin ca cererea pentru creditele Prima Casa 4 se mentine la un nivel ridicat, avand in vedere nivelul scazut al dobanzii si avansul de numai 5%. De la debutul programului Prima Casa 4, BCR a aprobat 3.500 de credite in valoare totala de aproape 150 milioane de euro.



Citeste si