22 Februarie 2006

BRD intra pe online prin lansarea unei platforme internet

BRD - Groupe Société Générale a lansat astazi TRADirect – o platforma internet destinata tranzactionarii online pe pietele valutara si monetara.

TRADirect le ofera clientilor BRD persoane juridice acces la preturi ferme, actualizate in timp real, pentru tranzactii de schimb valutar si de plasament. Utilizatorii TRADirect au la dispozitie o gama larga de produse : tranzactii spot, forward si swap pentru 14 valute, precum si constituirea de depozite la termen in 3 valute. Clientii BRD decid momentul efectuarii operatiunii, tranzactionarea derulandu-se printr-un simplu click pe cotatia afisata.

TRADirect este disponibil in trei versiuni : romana, engleza si franceza. Accesul este simplu, presupunand doar conexiune internet, fara sa fie nevoie de instalare. Noul serviciu asigura evidenta tranzactiilor incheiate, precum si istoricul acestora, si permite configurarea personalizata a ecranelor, cu valutele si scadentele pentru care se doreste monitorizarea in timp real a cotatiilor.

Tehnologia pe baza careia este construita platforma internet TRADirect garanteaza securizarea operatiunilor si confidentialitatea datelor, precum si evitarea accesarilor neautorizate, aceeasi tehnologie fiind utilizata de catre clientii Société Générale din intreaga lume.

BRD - Groupe Société Générale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 5,2 miliarde EUR (la sfarsitul lunii septembrie 2005). Banca are peste 1,7 milioane clienti si opereaza o retea de peste 320 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (3,5 miliarde EUR in luna februarie 2006).



Citeste si