8 Decembrie 2011

Bogdan Andriescu, reales presedinte al asociatiei brokerilor de asigurare



Bogdan Andriescu (48 de ani) a fost reales in functia de presedinte la Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari - UNSICAR, in data de 5 decembrie 2011.

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari – UNSICAR – are un nou Comitet de Directie, ales de Adunarea Generala a Membrilor, care a avut loc in data de 5 decembrie 2011. Ca urmare, noua conducere a UNSICAR, aleasa de membrii organizatiei, este formata din urmatorii: Bogdan Andriescu (foto) - presedinte, Ionel Dima (Avus), Zorin Puscasu (Mediatis Bacau), Victor Sraer (Otto Broker) si Gheorghe Grad (SRBA) – membri. Victor Sraer l-a inlocuit pe Antonio Souvannasouck (Asigest Broker).

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania – UNSICAR – a fost infiintata in anul 2000, la initiativa a 12 societati de intermediere si consultanta in asigurari. Un an mai tarziu, UNSICAR a devenit membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d’Assurances et de Reassurances), organizatia europeana a brokerilor in asigurari. UNSICAR este, de asemenea, membru cu drepturi depline a POI (Partners of Intermediaries).

In prezent, UNSICAR are 92 de membri, care genereaza 65% din volumul total de prime intermediate in piata de asigurari din Romania.



Citeste si