29 Mai 2012

CEC Bank incheie o conventie cu AIPPIMM pentru finantarea tinerilor antreprenori



CEC Bank a incheiat cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM) o noua conventie de colaborare privind „Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START”, aferent anului bugetar 2012, prin care IMM-urile vor beneficia de finantare.

Astfel, banca va acorda credite in lei, cu o dobanda variabila compusa din Robor la 6 luni plus 3 puncte procentuala, comision de analiza de 0,5% din valoarea creditului si comision de gestiune de 1%, perceput la valoarea creditului si incasat la data efectuarii primei trageri din credit.

Finantarea de la CEC Bank acopera minimum 30% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului de investitii, dar nu mai mult de 50.000 lei/beneficiar.

Restul de maximum 70% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului de investitii este finantat prin alocatie financiara nerambursabila, dar nu mai mult de 100.000 lei/beneficiar.



Citeste si