9 Mai 2006

Raiffeisen scade dobanzile la creditele imobiliare



Raiffeisen Bank a modificat conditiile la produsele de creditare cu garantie imobiliara. Astfel, la creditele pentru achizitionarea, construirea de locuinte, case de vacanta sau achizitionarea de terenuri dobânda este de 6,9% pe an la euro si de 7,6 % pe an la lei. La acordarea acestor credite banca percepe un singur comision de administrare de 0,9% (anual, la sold).
Raiffeisen Bank a facut modificari importantesiin ceea ce prive[te procedurile de acordare pentru aceste credite, simplificånd semnificativ documentatia necesara. Valoarea creditului poate fiintre 5.000-200.000 de euro (echivalentin lei), pe o perioada de maxim 25 de ani, fara girant, iar calcularea bugetului se face luandin calcul toate veniturile familiei.

De curând, banca a inauguratin Bucuresti primul centru din România destinat exclusiv acordarii creditelor imobiliare ”Raiffeisen Bank - Casa Ta”.In aceasta unitate clientii beneficiaza de consultanta de specialitate pentru gasirea celor mai bune solutii de creditarein domeniul imobiliar.

Raiffeisen Bank a micsorat dobândasi la creditelein lei pentru nevoi personale nenominalizate, garantate cu ipoteca - Flexicredit Plus - dobånda practicata este de 7,9% pe an atât la creditelein lei câtsi la celein euro (DAE 8,47%*). Suma maxima acordata nu este limitata decât de capacitatea de rambursare a solicitantuluisi de valoarea grantiei, iar perioada maxima este de 20 de ani.

“Prin aceste oferte de creditare, Raiffeisen Bank dore[te sa confirmeinca o data ca este un partener pe termen lung pentru toti clientii sai. Prin scaderea dobânzilor la produsele de creditare cu garantie imobiliara reusim sa raspundem mai bine necesitatilor clientilorsi sa tinem cont de evolutiile pietei”, a spus Razvan Munteanu, vicepre[edintele Diviziei Retail a Raiffeisen Bank.



Citeste si