2 Iunie 2006

Raiffeisen mizeaza pe online

Raiffeisen Bank a lansat Raiffeisen Online pentru persoane fizice, serviciul de internet banking care ofera clientilor acces non-stop la conturile lor, oriunde s-ar afla. Lansat la sfar[itul lunii mai, la acest serviciu au apelat pâna an prezent peste 1000 de clienti, care folosesc serviciul cel mai des sa faca diverse plati. Serviciul este disponibil indiferent de zi sau ora, prin intermediul oricarui computer ce andepline[te conditiile tehnicesi este conectat la internet.

Prin Raiffeisen Online clientii bancii pot sa efectueze tranzactii bancare sau sa obtina informatii complete despre conturile lor. Se pot face plati, transferuri, se pot constitui sau lichida depozite, se pot face plati predefinite, schimburi valutare sau se pot obtine informatii despre solduri, istoricul tranzactiilor, etc. Toate operatiunile se realizeaza an timp real, iar soldurile conturile sunt actualizate permanent.

Comisioanele practicate pentru Raiffeisen Online sunt cu pâna la 50% mai mici decât la ghiseele bancii. Serviciul este oferit pe baza unei tehnologii de vârf utilizând un sistem de criptare SSL la 128 biti, garantând securitate optima pentru tranzactiile efectuate. Abonamentul lunar pentru serviciul Raiffeisen OnLine este de un euro.

Serviciul Raiffeisen Online poate fi obtinut de orice persoana fizica care detine cel putin un cont curent an leisi un card de debit activ la Raiffeisen Banksi care ancheie un contract pentru activarea acestui serviciu la orice unitate a bancii.



Citeste si