17 Septembrie 2013

Millennium Bank acorda credite Prima Casa in lei



Millennium Bank a inceput sa acorde credite Prima Casa in lei in cadrul celei mai recente editii a programului guvernamental, cu o dobanda variabila formata din Robor la trei luni plus o marja de 2,5%.

Suma maxima a creditului este echivalentul in lei a 57.000 de euro pentru locuintele finalizate sau echivalentul in lei a 66.500 de euro pentru locuintele a caror autorizatie de constructie a fost eliberata dupa 2010.

Comisioanele de analiza si de administrare a creditului sunt gratuite, iar perioada maxima este de 30 ani. Banca accepta pana la doi co-debitori pentru imprumut – sot/sotie, partener, parinti, socri, copii, frati/surori – si o gama variata de surse de venit.

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a alocat Millennium Bank 21 de milioane de lei in cadrul programului Prima Casa din acest an. Banca a fost un jucator activ in toate editiile anterioare ale programului, pe perioada caruia a acordat credite Prima Casa in valoare totala de peste 90 de milioane de euro.

Oferta de creditare a Millennium Bank mai include credite de nevoi personale cu sau fara ipoteca si credite pentru investitii imobiliare cu avans incepand de la 10% si marje de dobanda incepand de la 2,5% la lei sau de la 6,25% la euro.



Citeste si