15 Septembrie 2014

Dana Demetrian va intra in Comitetului Executiv al BCR, cu responsabilitati pe zona de Retail si Private Banking



Dana Demetrian ar putea intra in Comitetului Executiv al BCR, avand responsabilitati in zona de Retail si Private Banking, in locul lui Martin Skopek, care a decis sa se dedice unor proiecte personale. Numirea Danei Demetrian in Comitetul Executiv al BCR trebuie aprobata de catre BNR.

Dana Demetrian a fost pana de curand Director al Retelei Retail a BCR, cu o experienta de peste 10 ani in banking. Dana Demetrian s-a alaturat BCR in 2012 si a contribuit la reorganizarea retelei retail si la optimizarea proceselor, ulterior asigurand managementul performantei precum si dezvoltarea afacerilor in reteaua retail de 550 unitati, in care lucreaza 3.000 angajati.

"Am acceptat hotararea lui Martin Skopek de a se dedica prioritatilor sale personale si profesionale. Martin a realizat foarte multe lucruri pe parcursul carierei sale in cadrul Erste, consolidand substantial business-ul nostru retail, de-a lungul timpului. Ii datoram o buna parte din succesul nostru. Martin a demonstrat mereu spiritul Grupului nostru fie la Ceska Sporitelna, la nivelul Holding-ului sau la BCR si ramane, pentru noi, un ambasador al conceptului de parteneriat", a spus Andreas Treichl, CEO Erste Group.

Dana Demetrian a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnice din Bucuresti; in plus, detine o diploma de Master obtinuta la Academia de Studii Economice din Bucuresti, precum si un MBA la Conservatoire National des Arts et Metiers – Paris.



Citeste si