25 Noiembrie 2014

Piraeus Bank deschide inca 3 centre de business pentru IMM-uri



Piraeus Bank Romania deschide inca 3 centre de business dedicate segmentului IMM, la Craiova, Cluj si Iasi, in contextul in care proiectul a adus pana acum o crestere cu 30% a portofoliului de clienti. Banca urmeaza sa mai lanseze doua astfel de centre in perioada urmatoare, consolidandu-si astfel orientarea spre zona IMM.

Cele 3 unitati nou lansate sunt deja operationale si se adreseaza IMM-urilor din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Cluj, Bistrita Nasaud, Alba, Salaj, Satu Mare, Botosani, Iasi, Suceava, Vaslui si Bacau.

Noua structura din Craiova este condusa de Marian Mischie si functioneaza cu o echipa de 8 specialisti, in timp ce structurile din Cluj si Iasi sunt conduse de Mihai Oniga (Cluj) si Luigi Rusconi (Iasi), care conduc echipe de 14, respectiv 13 consultanti, gestionand in mod direct activitatile de vanzari si analiza credite.

Piraeus Bank Romania a ajuns astfel la 6 centre de business dedicate exclusiv clientilor IMM. Banca a lansat prima structura de acest tip in mai 2013 in Bucuresti si a continuat cu cele din Constanta si Ploiesti. Acest tip de operatiune, care se adreseaza exclusiv Intreprinderilor Mici si Mijlocii, deriva dintr-un proiect implementat la nivel de grup, constructii similare existand si in alte tari precum Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia.



Citeste si