23 Iulie 2015

ASF scoate la concurs doua posturi de director



Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a scos la concurs doua posturi de director, pentru directiile Strategie si Stabilitate Financiara, respectiv Resurse Umane, a anuntat institutia. La consurs pot participa angajati ai ASF, dar si persoane din exteriorul institutiei.

"Acest demers continua deschiderea procesului de recrutare catre piata fortei de munca pentru atragerea celor mai buni profesionisti in domeniu si se inscrie in politica de recrutare si selectie a personalului ASF", se arata intr-un comunicat al ASF. Directia Strategie si Stabilitate Financiara are in componenta trei servicii - Monitorizare si Reglementari Integrate, Analiza de Piata si Statistica, respectiv Afaceri Europene si Relatii Internationale, scrie Mediafax.

Directia Resurse Umane este compusa din Serviciul Recrutare, Formare si Evaluare Profesionala si Serviciul Securitate si Sanatate in Munca si Administrarea Resurselor Umane. Ambii directori se vor afla in directa subordine a presedintelui ASF. Autoritatea de Supraveghere Financiara autorizeaza, reglementeaza, supravegheaza si controleaza entitatile care activeaza pe piata financiara non-bancara din Romania.



Citeste si