14 Decembrie 2015

Curtea de Apel a respins ca inadmisibila cererea de revizuire, formulata de Tudor Balta, in procesul salariilor compensatorii cu ASF



Curtea de Apel Bucuresti a respins ca inadmisibila cererea de revizuire, formulata de catre Tudor Balta (foto centru), fost vicepresedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a sentintei prin care aceeasi instanta a dat castig de cauza ASF in procesul salariilor compensatorii.

Totodata, anunta ASF, Tudor Balta a fost obligat la plata cheltuielilor de judecata in valoare de 5.280,97 lei. Pe data de 9 aprilie 2015, Curtea de Apel Bucuresti a schimbat sentinta data de Tribunalul Bucuresti respingand actiunea reclamantului Tudor Balta ca neintemeiata in procesul avand ca obiect acordarea a 20 de salarii compensatorii in valoare de 1.064.049 lei.

Tudor Balta a depus, la acea data, la Curtea de Apel Bucuresti, o cerere de revizuire a sentintei. Autoritatea a fost reprezentata in faza apelului si a revizuirii de catre societatea de avocatura Dragne si Asociatii.

ASF are pe rol o serie de procese care au ca obiect acordarea de drepturi banesti compensatorii solicitate de o parte dintre membrii din conducerea fostelor Comisii de supraveghere a pietelor financiare non-bancare: CSA, CNVM si CSSPP.



Citeste si