14 Aprilie 2016

OTP Bank, finantari de 25 milioane de euro pentru IMM-uri



OTP Bank Romania a primit din partea Bancii Europene de Investitii (BEI) o linie de finantare in valoare de 25 de milioane de euro, destinata sustinerii intreprinderilor mici si mijlocii, companiilor medii, precum si a entitatilor din sectorul public.

Imprumuturile catre beneficiarii finali vor fi folosite pentru finantarea investitiilor si pentru capitalul de lucru si pot fi acordate pe o perioada de pana la 10 ani.

Banca Europeana de Ivestitii este institutia de creditare pe termen lung a Uniunii Europene si este detinuta de Stalele Membre UE. Ofera finantari pe termen lung valabile pentru investitii solide cu scopul de a contribui la atingerea obiectivelor UE.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.



Citeste si