21 Decembrie 2017

Banca Transilvania va lansa BT Pay: Aplicatia care iti va transforma smartphone-ul intr-un portofel electronic



Banca Transilvania a finalizat procesul de dezvoltare a aplicatiei mobile BT Pay, aceasta fiind acum in faza-pilot, urmand ca lansarea sa aiba loc la finalul lunii ianuarie 2018, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Aplicatia permite plati contactless, bazat pe tehnologie inteligenta de plata Visa Token Service si MasterCard Digital Enablement Service. BT Pay presupune adaugarea in aplicatie – in format digital – cardurilor de debit si de credit pe care un client le are la Banca Transilvania. Aplicatia va putea fi descarcata pe smartphone-uri cu sisteme de operare Android si iOS, din Google Play Store sau App Store.

Aplicatia are urmatoarele functii:

  • Plati in tara si in strainatate, prin aproprierea smartphone-ului de terminelele contactless ale comerciantilor, functionalitate valabila doar pentru smartphone-urile cu sistem deoperare Android, sistemul iOS nepermitand accesul NFC pentru terte aplicatii.
  • Transfer de bani intre cardurile proprii si catre alte persoane care au card la BT.
  • Consultarea detaliilor despre: tranzactiile realizate cu cardul BT, soldul si, in cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plata si soldul punctelor de loialitate STAR.
  • Accesarea campaniilor partenerilor Bancii Transilvania din programul STAR, dedicat celor care au carduri de cumparaturi emise de BT, precum si oferte ale bancii.

Pe langa aplicatie, BT Pay cuprinde accesoriile de plata lansate pana acum de Banca Transilvania: stickerul, ceasul si bratara contactless.



Citeste si