9 Ianuarie 2018

Orange Romania si Groupama Asigurari isi extind parteneriatul: Clientii isi pot plati politele de asigurare prin Orange Money



Groupama Asigurari si Orange Romania au lansat o optiunea prin care clientii isi pot plati politele de asigurare prin intermediul aplicatiei Orange Money, serviciul de transferuri de bani si plati cu telefonul.

Clientii Groupama Asigurari isi pot plati de acum politele de asigurare prin Orange Money, cele doua companii extinzand astfel parteneriatul incheiat anul trecut, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Serviciul Orange Money este disponibil clientilor Orange din intreaga tara pentru transferuri de bani si plati cu telefonul. Utilizatorii pot plati facturi de utilitati, reincarca optiuni PrePay, pot primi si transfera bani, folosind doar telefonul mobil.

Aplicatia Orange Money este disponibila gratuit atat in App Store cat si in Google Play, activarea contului realizandu-se in magazinele Orange. Portofelul Orange Money poate fi incarcat cu numerar in magazinele partenere sau prin card, in aplicatia mobila Orange Money si pe site.



Citeste si