26 Iulie 2018

Allianz-Tiriac Asigurari a preluat portofoliul de asigurari incheiate prin bancassurance de la Astra Asigurari



Allianz-Tiriac Asigurari a semnat un acord de transfer de portofoliu de asigurari incheiate prin canalul de bancassurance (produse de asigurare vandute prin sistemul bancar), apartinand companiei Astra Asigurari.

Allianz–Tiriac anunta semnarea protocolului de preluare a portofoliului de asigurari de bunuri persoane fizice bancassurance Astra Asigurari, cesionate in favoarea Raiffeisen Bank si Piraeus Bank, acoperite pana in prezent de compania Astra Asigurari, societate aflata in procedura de faliment, potrivit dispozitiilor Legii 85/2014.

Protocolul de transfer a fost semnat saptamana trecuta de catre ASTRA, prin lichidatorul judiciar KPMG Restructuring SPRL, iar finalizarea achizitiei este supusa aprobarilor legale din partea autoritatilor competente. Astfel, Allianz -Tiriac Asigurari va prelua protectia imobilelor a peste 4.000 de clienti cu polite cesionate in favoarea bancilor Raiffeisen Bank si Piraeus Bank.

Pentru comunicarea detaliilor privind transferul portofoliului catre Allianz-Tiriac Asigurari si preluarea protectiei bunurilor cesionate, clientii vor primi scrisori de informare din partea Allianz-Tiriac.



Citeste si