4 Ianuarie 2019

Mihaela Triculescu il inlocuieste pe Ionut Misa la sefia ANAF! Decizia a fost semnata de Viorica Dancila!



Mihaela Triculescu il inlocuieste pe Ionut Misa la sefia Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). Potrivit unui comunicat al Guvernului, premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire, care intra in vigoare la publicarea in Monitorul Oficial.

Desemnarea Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilita dupa evaluarea mai multor propuneri facute de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, se subliniaza in comunicat.

Nou sef ANAF este economist cu peste 19 ani de experienta in mediul privat. In ultimii trei ani a fost practician in insolventa, asigurand managementul procedurii de insolventa pentru mai multe companii.

Mihaela Triculescu este licentiata in economie si absolventa a studiilor de master disciplina ”Analiza diagnostic si evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Stiinte Economice.

Ionut Misa a fost desmis din functia de presedinte ANAF la solicitarea ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la mai putin de un an de la numire.



Citeste si