7 Martie 2019

Virgiliu Ichim, cu o experienta de peste 18 ani in asigurari si pensii, numit director general al Allianz-Tiriac Pensii Private



Autoritatea de Supraveghere Financiara l-a autorizat pe Virgiliu Ichim pentru functia de conducere a companiei Allianz-Tiriac Pensii Private, in contextul retragerii nominalizarii Cristinei Nicolescu care a revenit in Allianz-Tiriac Asigurari, preluand o alta functie de conducere.

Virgiliu Ichim (foto) are o experienta de peste 18 ani in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari, in ultimii ani ocupand pozitia de director al diviziei subscriere si management portofoliu asigurari de viata si sanatate.

"Virgiliu Ichim preia pozitia de coordonare a activitatii de pensii private intr-un context socio politic dificil. Pe de alta parte, gestionarea situatiilor imprevizibile legate de asigurarile de viata sau sanatate, de planurile de investitii si de economisire a facut parte din activitatea de baza a lui Virgiliu in ultimii 15 ani". a declarat Virgil Soncutean, presedinte in Consiliul de administratie Allianz-Tiriac Pensii Private.



Citeste si