11 Ianuarie 2007

Banca Romaneasca vrea sa deschida 70 de sucursale in acest an

Banca Romaneasca a anuntat inaugurarea unei noi unitati de lucru cu publicul, aceasta fiind a 78-a. Noua sucursala a bancii a fost deschisa in Bucuresti in zona Hala Traian (Calea Calarasilor nr. 116-122), ridicand numarul sucursalelor din Capitala la 27.

“In acest an, planificam sa deschidem alte 70 de noi sucursale, astfel incat reteaua bancii sa ajunga la 150 de unitati. Luam in considerare infiintarea de sucursale in orasele unde nu suntem inca prezenti, dar avem ca scop si intarirea prezentei noastre in orasele unde operam deja”, a declarat Andreas Maragkoudakis, Director General al Bancii Romanesti.

In aceasta saptamana, Banca Romaneasca a mai deschis alte doua noi unitati in Medias si Reghin si sunt in curs de pregatire noi sucursale in Bucuresti, Cluj, Ramnicu Valcea, Galati si Sighetu Marmatiei. In luna decembrie, Banca Romaneasca a pus la dispozitia clientilor sai 11 noi unitati bancare situate in Bucuresti si in zone cu potential deosebit de dezvoltare a afacerilor atat din marile orase, cat si din localitati mai mici.

Banca Romaneasca - membra a grupului National Bank of Greece - avea, la sfarsitul lunii septembrie, active de 3,12 miliarde lei (882,5 milioane euro) si controla 2,06% din piata bancara romaneasca, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.



Citeste si