22 Mai 2007

Nuclearelectrica a cumparat servicii de peste 14 mil. dolari prin Bursa de Marfuri

In ultima saptamana, la Bursa Romana de Marfuri (BRM) au fost incheiate tranzactii in valoare de 28,10 milioane dolari, iar aproape jumatate din suma a fost Nuclearelectrica, in valoare de 14 milioane dolari.

Compania Nuclearelectrica a achizitionat servicii de modernizare a Statiei de tratare a apei, mentioneaza comunicatul transmis redactiei.

Bursa Romana de Marfuri (BRM) a inregistrat in saptamana 14-18 mai o valoare de tranzactionare de peste 28,1 milioane dolari in cadrul celor 53 de tranzactii organizate pe piata la disponibil si pe cea a licitatiilor la sediul central si al terminalelor sale din teritoriu.

Pe piata la disponibil a BRM au fost tranzactionate 2 ordine in valoare de aproximativ 9,6 milioane dolari pentru combustibil tip M si motorina Euro Diesel. Cantitatea de aproape 12.300 tone combustibil tip M a fost achizitionata de o unitate militara din cadrul Ministerului Apararii Nationale.

Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare a achizitionat, pe Piata la disponibil a BRM, o cantitate de 670 tone motorina Euro Diesel la pretul de 1790 RON/tona, fara accize si TVA.

In teritoriu, pe Piata licitatiilor, s-au desfasurat 51 tranzactii care au totalizat o valoare de peste 18,5 milioane dolari.



Citeste si