16 Iulie 2007

Wood&Co incepe astazi tranzactiile la Bursa de Valori Bucuresti

Compania de intermediere financiara Wood&Company Financial Services AS din Cehia, va incepe de luni, tranzactiile la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a anuntat un comunicat al Bursei.

Compania a primit avizul Bursei de Valori Bucuresti pentru a tranzactiona actiuni pe piata romaneasca, la inceputul lunii iunie, fiind prima companie nerezidenta care a primit aprobarea de a incepe tranzactionarea de la distanta pe platforma BVB.

Compania are dreptul sa presteze servicii de investitii financiare conform obiectului de activitate autorizat de Banca Nationala a Cehiei si mentionat in atestatul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM). Banca a obtinut avizul CNVM la mijlocul lunii februarie 2007.

Wood&Co este o banca independenta de investitii din Europa Centrala si de Est, cu sediul la Praga, si este activa de peste 15 ani. La sfarsitul anului 2005 banca era membra a burselor din Praga, Budapesta, Varsovia, Viena, Xtra Frankfurt si intentiona sa devina membru al burselor din Romania, Bulgaria si Slovenia.



Citeste si